Camille Sireix en zijn partner Fransceca Ligotti gekwalificeerd voor de kwartfinales op FIP-promotie La Cala en zal aan het einde van de dag spelen voor een plaats op de helft.

Het Frans-Italiaanse duo begon goed aan hun toernooi en won gemakkelijk in hun eerste ronde van de Spanjaarden Marina Creek (470) et Susana Pérez Durou (733). Overwinning in twee rondes: 6 / 0 6 / 4.

De tweede wedstrijd was veel spannender voor de Française, die zichzelf bang maakte. Tegenover een ander Spaans paar, Ainize Santamaria Landa (337) et Cayetana González Martin (424), Camille Sireix en Fransceca Ligotti hadden drie sets nodig: 4/6 6/1 6/3.

Volgende wedstrijd, vanmiddag, rond 17 uur (lokale tijd) voor Camille Sireix en haar partner. Er wacht een grote wedstrijd voor de Française die zich tegen zal verzetten zaad 2, het Spaans Ares Llobera Irun (113) et Maite Cano Pou (113).

voor Laura Butau et Karina Costa, het avontuur eindigde in de eerste ronde. Het Frans-Portugese duo werd in drie sets verslagen door Rachel Almendros (424) et Ana Hack (594) 2/6 6/3 4/6.

Voor de voormalig tennisser Agnieszka Radwanska, het is ook klaar. Hoewel de Poolse vrouw de eerste ronde overleefde, verloor ze in 16e in twee sets 6/1 6/2 tegen Raquel Eugenio Barrera (221) et Camila Fassio Goyeneche (165).

Gwenaelle Souyri

Het was zijn broer die hem op een dag vertelde hem te vergezellen op een circuit. padelSindsdien heeft Gwenaëlle de rechtbank nooit meer verlaten. Behalve als het gaat om het gaan kijken naar de uitzending van Padel MagazineVan World Padel Tour… of Premier Padel…of de Franse kampioenschappen. Kortom, ze is een fan van deze sport.