Occitanië won de Frans Interleague Kampioenschap U14 2023 en wordt de eerste titelcompetitie in deze competitie (tot nu toe waren de Interligues Jeunes gemengd U14, U16 en U18).

In de finale vonden we de twee favoriete competities van de competitie, en in deze clash was Occitanie sterker dan PACA:

• Quentin Bernard en Samuel Expert domineerden Tim Baulard Panichi en Hugo Luci 6/3 3/6 6/0
  • Louisa André en Mahaut Bazzo wonnen van Juliette Lafont en Camille Biettron 6/1 6/2

De derde plaats werd gewonnen door Ile de France tegen Hauts de France met 2-1 na een zeer spannende derde wedstrijd.

Voor degenen die de wedstrijden nog een keer willen zien, gebeurt het net onder:

Plaats je nu in het Franse U18-kampioenschap, een competitie die je ook kunt volgen Padel Magazine.

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !