Doe hier nog steeds mee aan Italië Major Premier Padel en vers gekwalificeerd voor de ronde van 16, keerde Jérémy Scatena terug naar de microfoon van Padel Magazine over het belang van deze overwinning en alles wat het met zich meebrengt.

"Objectief gezien verandert het mijn seizoen, mijn volgende seizoen en mijn seizoen 2024 ..."

Padel Magazine : Je bent gekwalificeerd voor de zestiende finales! Ben je nu als een droom?

Jérémy Scatena : " Ja ! Vooral omdat ik volledig gebruik heb gemaakt van het bord, grondig, grondig... Ik weet niet eens tegen wie ik morgen speel (Noot van de redactie: Chingotto / Tello, 4 geplaatst in het toernooi). Ik heb mijn toernooi gehaald, ik weet dat ik mentaal beledigd zal worden door dat te zeggen, maar het was mijn doel. Ik had dit gekke schilderij. Voordat ik Gaspar/Rocafort speelde, keek ik niet naar wie ik speelde. Ik wilde me concentreren op het doel, namelijk in beeld komen. Toen ik erachter kwam tegen wie ik het had, gaf ik toe dat ik niet zo goed sliep, ik stond onder druk... Ik denk dat ik vandaag echt niet goed was, zoals gisteren trouwens. Aan de andere kant was ik dapper en gaf ik echt niet op. Mijn partner laat hij gewoon los (lacht), hij zegt gewoon tegen me: "Maar leg een bal in de baan, ik smeek je". En ik zeg tegen mezelf, ik ga door en als we geen pauze hoeven te nemen en met 7-6 winnen in de laatste set, dan zullen we dat doen. En dan is er een kleine pauze in de 3e die het spel verandert.

Objectief gezien verandert het mijn seizoen dit jaar, mijn volgende seizoen en mijn seizoen van 2024. Als je gemiddeld 40 punten neemt, en ik 120 in een toernooi en er zijn 4 toernooien in het jaar... dat verandert mijn leven. "

" Je moet ervan profiteren, je weet maar nooit, een blessure kan gebeuren. Dus je moet je schot morgen grondig spelen. Ik ga morgen de ingrediënten plaatsen, en ik ga nog wat meer loslaten. Ik moet van mijn leven houden. Het is echt uitzonderlijk voor mij om hier te zijn. “

“Ik geef iets anders dan padel, Ik geef mijn hart "

Jérémy keerde ook terug naar het Foro Italico-publiek dat zich aan het einde van de wedstrijd had verzameld om foto's te maken en een handtekening te krijgen:

“Na zo'n wedstrijd te hebben gewonnen, met zo'n tegenslag en zoveel handtekeningen te hebben gezet, is dat echt ongehoord. Het is echt omdat we iets anders geven dan padel, Ik geef mijn hart, ik geef mijn passie en wanneer ik het kan delen en mensen beseffen het... Voor sommigen ben ik ziek en voor anderen leef ik mijn passie en ik probeer het te delen. Die kus ik sowieso!”

Scatena-handtekeningen-Italië-Majoor-Premier-Padel

De volledige ITW is hier te vinden:

Nasser Hoverini

Gepassioneerd door voetbal, ontdekte ik de padel in 2019. Sindsdien is het zo gek geweest op deze sport dat ik mijn favoriete sport heb opgegeven.