We horen van Jessica Ginier, die binnenkort moeder wordt, en die de padel sneller dan je had gedacht!

Franck Binisti: Allereerst, hoe gaat het met je zwangerschap? Alles is in orde, heb je niet te veel trek in sport? Je wordt binnenkort de moeder ... van een toekomstige speler van padel ?

Jessica Ginier: Het gaat goed met me, mijn zwangerschap verloopt redelijk goed, ik ben in goede vorm en een gelukkige vrouw.

Ik heb veel gezwommen en gewandeld, maar ik geef toe dat het gebrek aan sport voelbaar begint te worden.

Ik zit in mijn laatste maand en ik wacht maar op één ding: om mijn nieuwe rol als mama te beginnen.

Wat zeker is, is dat tussen tennis, padel en voetbal aan de vaderkant, hij zal de keuze hebben uit verschillende sporten. Dan zal hij doen wat hij wil, en op het niveau dat hij wil, zolang hij vervuld is, is dat het belangrijkste!

Franck Binisti: Had je tijd om het WK een beetje te volgen?

Jessica Ginier: Ik volgde Team Frankrijk bijna elke wedstrijd sinds ik thuis was. Ik heb zowel jongens als meisjes kunnen zien.

Ik leefde deze wereld bijna alsof ik bij hen in Qatar was. Ik heb ze allemaal kunnen lezen artikelen met betrekking tot dit toernooi. We hebben onder uitzonderlijke omstandigheden wedstrijden kunnen bijwonen op alle banen.

Ze waren in staat om in perfecte omstandigheden te evolueren. Deze kwaliteit aangeboden aan: padel goed doen. Bravo aan de organisatoren en aan de FFT ook voor de ingezette middelen.

team frankrijk 2020 wereld qatar

Franck Binisti: Misschien een beetje spijt dat ik de vierde plaats bij de meisjes heb gemist? Denk je dat als je daar was geweest, de dingen anders zouden zijn geweest?

Ik weet dat de meiden hun best hebben gedaan. De sfeer leek geweldig en er leek een geweldige sfeer in het team te zijn.

In deze wedstrijd om de 3e plaats kwam het zo dichtbij. Maar we waren niet per se de favorieten tegen Italië. De Italianen hebben spelers die regelmatig spelen, die spelen op de World Padel Tour. Ze hebben veel vooruitgang geboekt.

Had ik het verschil kunnen maken? We zullen het nooit weten. Maar het komt erop neer dat ze alles hebben gegeven. Er is geen spijt te hebben.

Zie je volgend jaar weer, ik zal er alles aan doen om deel uit te maken van het volgende Franse avontuur en we zullen proberen wraak te nemen.

Franck Binisti: Kunnen we je al in 2022 in het bedrijfsleven vinden?

Voor 2022 zal de prioriteit voor het begin van het jaar zijn om mezelf te wijden aan mijn nieuwe leven. Ten tweede, sport hervatten en natuurlijk opnieuw spelen. Plezier is belangrijk voor mij, en dat is het sleutelwoord voor 2022!

Franck Binisti: Tot slot, heb je een evolutie opgemerkt van padel tijdens uw afwezigheid?

ik vind dat de padel professioneel wordt. Alles gaat heel snel. De spelers, de FFT, de toernooien en alle spelers gaan vooruit. Le padel op tv is dat natuurlijk heel goed voor onze sport. Het komende jaar is erg belangrijk. Alle lichten zijn groen.

Franck Binisti

Franck Binisti ontdekt de padel in de Club des Pyramides in 2009 in de regio Parijs. Sinds padel maakt deel uit van zijn leven. Je ziet hem vaak op tournee door Frankrijk om de grote evenementen van te verslaan padel français.