Vandaag hebben we het genoegen om Nada Majdoubi, manager van de Grand-Ouest sector bij Bullpadel en 34e speler in de FFT ranking te interviewen.

Padel Magazine : Zie je al een tijdje toernooien, speel je al lang padel? Hoe heb je deze sport ontdekt?

Nada Majdoubi: Ik ben padel begonnen in 2017, ik had al een of twee keer eerder gespeeld, maar de echte start kwam dankzij mijn stage bij het merk Head, waar mijn belangrijkste missie de organisatie van de eerste editie van de Head Padel Open. Verplicht daarom ondergedompeld te worden in de wereld van padel, en het was niet om mij te mishagen! Dus ik verliet snel het grote racket voor de kleine en sindsdien geniet ik van de tracks (kan niet wachten om ze ergens anders te vinden ...)

PM: Je bent nu bij Bullpadel, maar we zagen je eerder bij Head dus, maar ook bij Wilson, ga je voor alle merken werken? (lacht)

NM: Haha niet beloofd dat ik stop! Het is waar dat ik vóór Bullpadel door andere merken ben gegaan. Ik begon met Head voor mijn Master 1 stage, daarna kwam ik bij de Wilson familie tijdens mijn Master 2. Deze laatste ervaring zal erg belangrijk blijven voor mij, zowel vanuit professioneel oogpunt als vanuit een menselijk standpunt, met geweldige ontmoetingen en heel erg goede herinneringen.

PM: Wat is je rol precies bij Bullpadel?

NM: Ik ben Sector Manager voor heel West-Frankrijk, de helft van Frankrijk met 7 regio's (Occitanie, Nouvelle Aquitaine, Pays de la Loire, Centre-Val de Loire, Île de France, Normandië en Bretagne)! Nee, ik ben niet bang voor de weg ... 🙂 Mijn rol is om het merk Bullpadel zoveel mogelijk te ontwikkelen in deze sector; luister zoveel mogelijk naar klanten, reageer op hun verzoeken, maar zoek ook nieuwe klanten om samen een nieuwe ervaring te beleven.

PM: Je speelt met het Bullpadel Vertex CTR-racket, kun je ons vertellen waarom deze keuze?

NM: Nadat ik het hele assortiment had geprobeerd en begon met de Vertex Women, heb ik eindelijk mijn zinnen gezet op de krachtigere Vertex Ctr. Ik ben niet benadeeld door het gewicht (dat belangrijker blijft dan de vrouwen) maar dat is zeer goed verdeeld en niet aan de leiding in tegenstelling tot de Vertex 02. Ik zou de kenmerken van alle andere rackets van het merk kunnen beschrijven, maar ik denk niet dat het noch de plaats, noch de tijd is: ') maar ik blijf beschikbaar voor iedereen die info wil. Om terug te komen op Vertex Ctr, vind ik dat het een heel goed compromis is tussen kracht, effect en wendbaarheid.

PM: Je bent vandaag 34e in het Franse klassement, wat zijn je doelen in de Padel? Het Franse team misschien ooit?

NM: Neem eerst maximaal plezier, deze sport heeft dit ding dat we niet uitleggen dat ons allemaal fascineert en ons naar het lef brengt en ik wil dat het zo lang mogelijk meegaat. De concurrent die ik ben om snel de overhand te krijgen, mag deze niet verbergen, dus het doel is natuurlijk ook om goede resultaten te behalen en zoveel mogelijk wedstrijden te winnen. Het Franse team zit vanwege mijn Marokkaanse nationaliteit de komende jaren niet in het plan, maar dat kan na een eventuele naturalisatie de komende jaren helemaal een uitdaging worden, wie weet!

PM: Om de redenen die we allemaal kennen, staat het seizoen in Frankrijk volledig stil. Voor die tijd was je van plan met dit jaar te spelen?

NM: Voor dit seizoen, vóór deze evenementen, waren we van plan om samen met Aurore De Kermadec te spelen, zoals op de P1000 in Denain. Ik moest ook een paar toernooien spelen met Emmelien Lambreigts. Maar goed, dat was lang voor de situatie die we momenteel doormaken, en ik hoop dat die zo min mogelijk zal duren.

PM: Natuurlijk hopen we dat ook. Wat doe je tijdens deze opsluiting? Kun je nog trainen?

Tijdens deze opsluiting, in een klein appartement, zonder buitenkant, zijn de dagen soms lang, maar ik slaag er nog steeds in ze te accentueren en breng het grootste deel van mijn tijd door in de keuken: ')

Grapje opzij, ik probeer bijna elke dag te trainen met de middelen aan boord, het is naar mijn mening essentieel om een ​​minimum te behouden en op de juiste voet te kunnen beginnen bij het hervatten en terugkeren naar het normale leven !

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van verschillende padelspelers, hij vindt atypische berichten of handelt over actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor padel te ontwikkelen. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het padelveld!