De beste Franse spelers maakten de reis naar het eiland Réunion ce 1er P1000, voeten in het zand. Dit toernooi werd breed gewaardeerd door de spelers die de reis maakten en door alle toeschouwers, met een heel mooi spektakel.

Na drie dagen toernooi was het eindelijk de verwachte finale die we deze zondag vonden. Morgan Mannarino et Quentin Auyso (TS1) hebben hun dolfijnen gevonden Baptist Moura et Jeremy Garcia.

Toeschouwers konden, onder hemelse omstandigheden, genieten van een zeer grote wedstrijd, met een wedstrijd die ruimschoots duurde twee uur !

Ondanks het verlies van de eerste ronde wisten Quentin Ayuso en Morgan Mannarino in deze finale te winnen. Overwinning in 3 sets, 6/7 6/3 6/4. Voor het duo Ayuso/Mannarino is het zelfs de derde gewonnen ontmoeting in 3 sets… verder 4 wedstrijden gespeeld !

benadrukt Morgan Mannarino het plezier dat hij had om dit toernooi te spelen: “de sfeer was geweldig, er kwamen zo'n 200-300 mensen naar ons toe... we worden altijd zo goed ontvangen!"

Volgende deadline nu op Réunion, “lopen Padel Tour 2024" Bij Bijeenkomst Padel Club (RPC), met zijn prijzengeld record van €6.000.

Gwenaelle Souyri

Het was zijn broer die hem op een dag vertelde hem te vergezellen op een circuit. padelSindsdien heeft Gwenaëlle de rechtbank nooit meer verlaten. Behalve als het gaat om het gaan kijken naar de uitzending van Padel MagazineVan World Padel Tour… of Premier Padel…of de Franse kampioenschappen. Kortom, ze is een fan van deze sport.