Mélanie Ros en Marie Maligo wonnen de P1000 die dit weekend werd gespeeld op de Angers Tennis Club.

In de finale domineerde zaad 1 zaad 2, Denecheau / Lefevre, met een score van 6/2 6/2. Mélanie Ros wint daarom haar “face-to-face” met haar voormalige teamgenote Marie Lefevre! Daarvoor, de winnaars van het toernooi wonnen 6/3 6/0 van de jonge Steffi Merah en Marie Rondot.

In de wedstrijd om de derde plaats kregen Nastasia Boitier-Legourd en Marine Fontaine de overhand op het paar Merah / Rondot.

Xan is een fan van padel. Maar ook rugby! En zijn berichten zijn net zo pittig. Fysieke trainer van meerdere padel, vindt hij atypische posts of behandelt hij actuele onderwerpen. Het geeft je ook enkele tips om je lichaamsbouw voor de padel. Het is duidelijk dat hij zijn aanvallende stijl oplegt zoals op het gebied van padel !