De eerste twee zaden vielen, P1500 Jarville van Total Padel, waardoor de mogelijkheid overblijft buitenstaanders om een ​​plaats in de finale veilig te stellen.

Mannarino/Armagnac kwalificeert zich door een matchpoint te sparen

Bovenaan de tafel werd bij verrassing een echte strijd op de grond uitgevochten Nathan Courrin/Thomas Seux, in tegenstelling tot het geplaatste koppel 3 Matthieu Armagnac en Morgan Mannarino. Er waren drie sets nodig om te beslissen tussen de twee teams, die hun kans op het bereiken van de laatste ronde van de eindtrekking niet wilden laten glippen.

Nathan en Thomas verloren de eerste set maar gaven niet op, waarbij hij de tweede won om de hoop levend te houden. Helaas was de ervaring van Matthieu en Morgan cruciaal in de beslissende tiebreak van de derde set. Nathan en Thomas hadden echter een matchpoint, op 6/6, 7-6.

Overwinning 6/3 3/6 7/6 voor Matthieu Armagnac en Morgan Mannarino die opnieuw wonnen een wedstrijd in drie sets!

De finale voor Forcin/De Meyer

Onderaan de tafel was de ontmoeting tussen hen niet minder intens Nicolas Rouanet / Norman Sanchez (TS1) en Maxime Forcin / Dorian De Meyer (TS4). Een wedstrijd die bovendien drie sets nodig had om de winnaar te kiezen.

Nicolas en Norman begonnen hun ontmoeting perfect en wonnen het eerste bedrijf met 6/4. Behalve dat tegendeel hadden Maxime en Dorian hun laatste woord nog niet gezegd en gingen voor een beslissende set in deze halve finale.

Ten slotte wordt het voordeel benut voor de buitenstaanders Forcin / De Meyer, die hun plek in de finale gingen zoeken: 4/6 6/3 6/4.

De finale vindt vanmiddag om 14 uur plaats bij TSB Jarville en is hier te volgen:

Gwenaelle Souyri

Het was zijn broer die hem op een dag vertelde hem te vergezellen op een circuit. padelSindsdien heeft Gwenaëlle de rechtbank nooit meer verlaten. Behalve als het gaat om het gaan kijken naar de uitzending van Padel MagazineVan World Padel Tour… of Premier Padel…of de Franse kampioenschappen. Kortom, ze is een fan van deze sport.