Het is het einde van deze eerste P500 +45, heren en dames, bij Esprit Padel ! De finale van dit toernooi heeft hun oordeel geveld, na enkele mooie wedstrijden die u heeft kunnen volgen Padel MagTV.

Bij de mannen winst voor koppel nummer 6, Loriedo/Pecheral. Zij waren tegen het duo Lagloire/Laporte.

Bij de dames werd de hiërarchie gerespecteerd met de overwinning van het tweetal Caillet/Bouvier (TS1). Ze was tegen haar nummer twee, het tweede reekshoofd Turbelin/Lhenry.

Finale heren

De herenfinale zal één set hebben geduurd. Tijdens het eerste bedrijf waren de debatten redelijk evenwichtig tussen de twee teams. Gedurende een moment, Jean-Marc Lagloire (wereldvice-kampioen +55 jaar oud) en Antonius Laporte stonden voor in de score. Ze kregen het zelfs een bal die met 4-1 leidde in het eerste setje.

Op een punt van goud Doorslaggevend vonden Frédéric Loriedo en Yann Pecheral dat de nodige middelen niet achterbleven. Ze slaagden er zelfs in om terug te komen en de leiding te nemen in deze ronde, en uiteindelijk met 7-5 te winnen.

De tweede set verliep veel vlotter. In de negende wolk zet het Loriedo/Pecheral-paar de wedstrijden voort. Jean-Marc Lagloire, weinig gebruikt in de uitwisselingen, maakt veel fouten en Anthony Laporte, in het nauw gedreven door de aanvallen van zijn tegenstanders, geeft terrein.

Overwinning 7/5 6/0 voor Frédéric Loriedo en Yann Pecheral.

P500 EINDE +45 MANNEN

Dames finale

Er was geen foto van deze wedstrijd. Delphine Bouvier en Sandrine Caillet wonnen logischerwijs de wedstrijd tegen Delphine Turbelin en Isabelle Lhenry.

We kunnen een groot aantal noteren directe fouten in deze bijeenkomst. Evenals veel pauzes. De twee sets zullen eenzijdig zijn geweest de wedstrijd zal zich niet hebben voortgesleept.

In 50 minuten spelen zetten Delphine Bouvier en Sandrine Caillet de bal neer 6 / 3 6 / 2 aan het Turbelin/Lhenry-paar.

EINDP500 +45 DAMES
Gwenaelle Souyri

Het was zijn broer die hem op een dag vertelde hem te vergezellen op een circuit. padelSindsdien heeft Gwenaëlle de rechtbank nooit meer verlaten. Behalve als het gaat om het gaan kijken naar de uitzending van Padel MagazineVan World Padel Tour… of Premier Padel…of de Franse kampioenschappen. Kortom, ze is een fan van deze sport.