Benjamin Tison zit in de negende wolk. De Fransman plaatst zich met Teo Zapata . voor een nieuw gelijkspel. Hij gaat naar de microfoon Padel Magazine zodra hij de rechtbank verlaat.

Een eerste achtste?

Lorenzo Lecci Lopez: zesde tafel dit seizoen! Het is ongelooflijk wat je met Teo doet.

Benjamin Tison :"Het is duidelijk. Dit gebeurt na een periode waarin we een beetje slechter waren, zelfs als we elke keer verloren tegen zeer goede spelers. We zijn nu het topzaad van previas en we moeten aannemen. We hadden vandaag twee hele goede wedstrijden. Ik raakte de bal iets minder, maar ik wist hoe ik goed moest zijn als ik hem aanraakte. Teo speelde erg goed."

"Ik zei dat het mijn doel was om een ​​achtste te maken, en ik hoop dat het in dit toernooi niet ver van huis zal zijn met mijn kleine Lorenzo die thuis is!"

Ik hou van het spel!

Lorenzo Lecci Lopez: Je zegt dat je de bal niet te veel hebt geslagen, ik denk dat ze je in de tweede minuut in de koelkast hebben gestopt!

Benjamin Tison :“Ja ja, ik zat een beetje in de koelkast. Ik heb mijn grid heel goed gedaan, en eigenlijk kwam ik er goed uit. Ik heb veel winnaars gemaakt zonder veel onnodige fouten te maken. Ik ben erg blij vandaag.”

Lorenzo Lecci Lopez: Dit seizoen ben je een belangrijke speler geworden in previa omdat je in staat bent om dit soort wedstrijden in je voordeel om te draaien.

Benjamin Tison :”Het is mooi, ik weet niet of het zo erg is, maar ik heb een heel goed seizoen. De beste zonder twijfel, en het is moeilijk te zeggen. Ik ben erg veeleisend voor mezelf. Ik kreun, maar ik ben bezig met mijn zesde schilderij, het is gewoon uitzonderlijk.

Lorenzo Lecci Lopez: Morgen op de centrale baan in de derde rotatie van 9 uur tegen Lijo / Ruiz. Het is betaalbaar, nietwaar?

Benjamin Tison :"Ruiz of Lijo aan de rechterkant... Wat er ook gebeurt, het is een spel dat ik leuk vind op de centrale baan!"

Bekijk het interview dat in Rome werd gehouden om meer van de Fransman te zien.

Uit zijn namen kunnen we zijn Spaanse en Italiaanse afkomst raden. Lorenzo is een meertalige gepassioneerd door sport: journalistiek door roeping en evenementen door aanbidding zijn zijn twee benen. Hij is de internationale heer van Padel Magazine. Je ziet het vaak op de verschillende internationale wedstrijden, maar ook op de grote Franse evenementen. @eyeofpadel op Instagram om zijn beste foto's te zien van padel !