Wendy Barsotti liep een ontwrichte rechterschouder op in de P1000 de All In Padel Sport. De Franse speler zal daarom niet kunnen deelnemen aan de stage van het Franse team voor het WK.

ik hoorde een klap

Padel Magazine : Je hebt zojuist je schouder ontwricht, vertel ons wat er is gebeurd?

Wendy Barsotti:"Ik speelde aan de linkerkant tijdens de All In P1000 Padel Sporten, net als toen. Ik dacht dat ik nog steeds een sterke schouder had, maar helemaal niet..."

"Bij een klap hoorde ik een klik en mijn schouder besloot te ontwrichten, gelukkig kwam hij 10 seconden later vanzelf weer op zijn plaats, maar dat was genoeg om de ligamenten te beschadigen... We kunnen wel stellen dat het een seizoen is dat niet bovenaan eindigt."

Op zoek naar de toekomst

Padel Magazine : Deze blessure zal dus op zeer korte termijn gevolgen hebben, namelijk de stage in het Frankrijk team...

Wendy Barsotti:"Precies. Ik zag mijn dokter en hij zette me drie weken volledig stil, de tijd om te genezen. Dus belde ik coach Robin Haziza om hem te vertellen dat ik dit jaar niet naar het selectiekamp kan.

Padel Magazine : …Maar ook op het WK? En de Franse kampioenschappen?

Wendy Barsotti:“Ik wil mezelf niet zo ver projecteren, ik wacht af of mijn schouder goed wordt behandeld. En het belangrijkste is er niet, ik kijk verder en projecteer mezelf richting een nieuw volledig seizoen.

"Dit seizoen is ingewikkeld. Deze blessure markeert de vernieuwing van iets moois. Ik ging naar Spanje om me een stap voorwaarts te laten zetten in mijn spel en mijn doelen. Ik kijk naar de toekomst!"

Martin Barsotti Monaco

Mijn ambities zijn onveranderd

Padel Magazine : Hoe pakt u het herstel en het komende seizoen aan? Heb je een teamgenoot gevonden voor volgend jaar?

Wendy Barsotti:"Ik zal precies volgen wat mijn arts me heeft gezegd te doen, ik zal geen onnodige risico's nemen. Het is belangrijk voor mij om mezelf perfect te genezen, zodat ik in de best mogelijke omstandigheden kan hervatten. Daarvoor start ik fysiosessies om de genezing te helpen.
Ik heb ook een beroep gedaan op Marianne Vandaele, ik ben een groot voorstander van magnetische genezing en zij is er de beste in. Het lichaam is geweldig en met zijn hulp zijn wonderen mogelijk.”

“Mijn ambities zijn onveranderd! Ik wil mijn seizoen 2023 nog meer beginnen, mijn lichaam stuurt me een bericht, ik luister. 2022 ligt achter mij, ik kijk uit naar het geweldige jaar dat mij te wachten staat.”

"Wat betreft het zoeken naar een partner, het was niet mijn prioriteit direct na mijn blessure, maar niets maakt me zorgen, alles komt op het punt wie weet hoe te wachten.e. "

Uit zijn namen kunnen we zijn Spaanse en Italiaanse afkomst raden. Lorenzo is een meertalige gepassioneerd door sport: journalistiek door roeping en evenementen door aanbidding zijn zijn twee benen. Hij is de internationale heer van Padel Magazine. Je ziet het vaak op de verschillende internationale wedstrijden, maar ook op de grote Franse evenementen. @eyeofpadel op Instagram om zijn beste foto's te zien van padel !