À Roland Garros spelen op de kort van padel geïnstalleerd tijdens het toernooi, Yann Auradou beantwoordt vragen van Padel Magazine. Hij vertelt over zijn niet-selectie in Frans team voor de Europese kampioenschappen van Marbella.

Niet-selectie

"Een beetje van teleurstelling. Een maand geleden wist ik niet dat er een stage zou komen, dus ik dacht niet dat ik voor de euro zou worden aangenomen. Eindelijk maakte ik een zeer goede stage,,Ik speelde best goed, en in mijn hoofd twijfelde ik een beetje. Ik zei tegen mezelf dat Ik heb misschien mijn plaatse. "

“Uiteindelijk werd ik niet gepakt. Er zijn er die zeker meer verdienen dan ik. '

Roland Garros

"Dat is buitengewoon. De site is gewoon mooi. We hebben lang gedroomd van een land van padel à Roland Garros. Het is klaar, ik heb mijn eerste stappen gezet bij padel naar Roland!”

zijn kalender

"De P2000 zijn terug. We hebben lang op ze gewacht. Het eerste toernooi dat ik ga doen is de P2000 in Perpignan begin juli, in de Mas-club.”

"Ik zal spelen met" Florian Valsot. Ik heb nooit met hem gespeeld, maar ik geloof dat hij een heel... agressief, een beetje zoals de mijne, dus ik denk dat we het goed met elkaar kunnen vinden."

Lorenzo Lecci López

Aan zijn namen kunnen we zijn Spaanse en Italiaanse afkomst raden. Lorenzo is een meertalige gepassioneerd door sport: journalistiek door roeping en evenementen door aanbidding zijn zijn twee benen. De ambitie is om de grootste sportevenementen (Olympische Spelen en WK) te verslaan. Hij is geïnteresseerd in de situatie van padel in Frankrijk, en biedt perspectief voor optimale ontwikkeling.