De dag van ronde van XNUMX van de eerste Open die op Zweedse bodem werd gehouden, gaf ons een aantal geweldige wedstrijden waarin de grote kanshebbers voor de titel hun rivalen versloegen.

Een productieve ochtend voor Argentijnen

Om 10 uur zagen de favorieten elkaar in twee wedstrijden in de kwartfinales. De eerste wedstrijd op het centre court tegen Fede quiles (63) / Miguel Oliveira (9) aan het jonge paar Afonso Fazendeiro (76) / Pedro Araujo (83). Quiles en Oliveira deelden hun ervaring om te winnen in straight sets 6-1 / 6-2.

Quiles APT Zweden 2021

Tegelijkertijd op baan nummer 1, Mariano Lasaigues (43) / Enrique Cataldo (328) speelde tegen Maximiliano Cejas (12) / Maximiliano Sánchez (10). Eindscore 3-6 / 6-7 ten gunste van wenkbrauwen et Sánchez.

Maxi en Franco in kwartfinales

In een spannende wedstrijd waar Matias del Moral (19) et Santiago frugoni (19) bracht Dal Bianco / Arce in moeilijkheden, de wedstrijd keerde terug naar Toekomstige 1000 Kungsbacka-kampioenen. Een eerste set die Del Moral / Frugoni met 6-1 gunstig gezind was. Matias en Santiago kwamen met grote afgunst aan de wedstrijd en wisten Maxi en Franco te destabiliseren.

In de tweede set concentreerden de winnaars van het vorige toernooi zich en waren nauwkeuriger in de beslissende punten. Tijdens de set hebben Maxi en Franco dichter bij het net speelden en hun tegenstanders dwongen fouten te maken. In de derde set konden Del Moral en Frugoni hun landgenoten niet meer bedwingen en verloren ze de wedstrijd. Eindscore 6-1 / 4-6 / 2-6.

Gekke wedstrijden!

De twee bijeenkomsten die de dag opende waren heel eenvoudig spectaculaire. Gepassioneerd over padel waren opgetogen over het door de spelers getoonde niveau.

De eerste wedstrijd was tegen de nummer 1 van het circuit Federico Chiostri en de Argentijn Yain Melgratti (13) naar Spaans Guillermo Lahoz (33) en Portugees Diogo Schaefer (29). Vanaf het begin van de wedstrijd probeerde elk paar te winnen, maar niemand gaf toe. De eerste set ging naar de Argentijnen die die in de tiebreak wonnen. Toen liet het Spaans-Portugese koppel hun beste zien padel en dwong een nieuwe tiebreak af, die ze deze keer wonnen.

De derde set was een recital voor Diogo en Guillermo, waarbij ze belangrijke punten wonnen en Yain en Fede geen kans lieten om de wedstrijd te winnen. Eindstand 6-7 / 7-6 / 6-4. De Iberiërs hebben een van de favoriete paren uitgeschakeld!

De tweede game die ons betoverde bij Hede PadelCentreren was die tussen de gebroeders Deus en het Argentijnse stel Almada (24) / bejarano (15). De eerste set ging naar de Portugees die op het veld wat comfortabeler leek en Matias en Gaston versloeg met 6-4.

In de tweede set steeg het niveau van beide paren en gaven ze ons enkele van de beste punten van deze start van Kungsbacka Open ik. Almada / Bejarano wisten te breken en de set te pakken met 6-4. In de derde en laatste set ontaardde de wedstrijd in een strijd tussen aanval en verdediging, tot de tiebreak die de winnaar van de wedstrijd zou bepalen. Resultaat 6-7 in het voordeel van de Argentijnen. Eindscore 4-6 / 6-4 / 6-7.

Na afloop van de twee wedstrijden vonden er tegelijkertijd nog twee wedstrijden plaats. Op het hoofdveld kwamen twee Braziliaanse paren met elkaar in botsing. Het beste koppel van het circuit aanwezig in het toernooi had een gecompliceerde wedstrijd die een laatste tie-break nodig had om te beslissen.

Flores APT Zweden

De eerste set werd probleemloos gewonnen door Stefano Flores et Julio Julianoti 6-1. In de tweede set, het paar Lucas de cunha et Pedro Flores bracht het favoriete paar van het toernooi in de problemen en bood op zijn beurt een 6-1 aan. In de derde set hadden we een geweldige show die op de laatste momenten uiteindelijk in het voordeel van Julianoti en Flores leunde. Eindresultaat 6-1 / 1-6 / 7-6.

In de wedstrijd gespeeld op baan 1, het paar Matias Popovitsj (22) / Luciano Soliverez (13) werd verslagen door het Paraguayaanse paar Jose Benitez et Santiago Castaneyra. De wedstrijd werd in twee sets beslecht, 5-7 / 3-6.

In de laatste wedstrijd van de ronde van XNUMX van de APT Padel Tour Kungsbacka Open I, Argentijnen Paul Barrière (7) et Nicolas Ega (7) geconfronteerd met de Spanjaard Marc Bernils (26) en Portugees Ricardo Martins (40). De wedstrijd werd beslist in straight sets 7-5 / 6-2. De eerste set was meer omstreden dan de tweede, vanaf het begin van de wedstrijd probeerden de twee paren om zoveel mogelijk ballen uit het veld halen, en in dit spel waren het de Argentijnen die het meest precies waren!