Sebastian Nerone is een levende legende van padel, die zelfs zijn plaats heeft in het sportmuseum. mark ontmoet de Argentijnse speler die zich onbezonnen laat uitleven.

De laatste dans

“Ik benader 2021 met een gerust hart. We hebben nog veel onzekerheden, hoewel we er zeker van zijn dat alles uiteindelijk beter zal worden. Nu zorg ik voor mezelf, kom ik in vorm en train ik veel. "

“Sportief zoveel mogelijk wedstrijden winnen. Dit wordt waarschijnlijk mijn laatste jaar als professional en ik wil elke dag genieten, wat ik al een hele tijd doe. Het beste uit mijn sportcarrière ligt achter me en dit jaar sta ik voor verschillende uitdagingen. "

Deze laatste zin druist in tegen de woorden van Bela, die er op haar beurt van overtuigd is het beste van zijn carrière is er nog niet.

nerone padel

Een indrukwekkend niveau in 2020

“Wat het circuit betreft, is het een wonder en een enorme inspanning van de kant van World Padel Tour om het ondanks alle omstandigheden te organiseren, en dat maakte alle spelers blij. "

“Op sportief vlak, aangezien ik commentator moest worden, denk ik dat ik een niveau zag van padel indrukwekkend. De padel snelheid neemt, wint het aan populariteit in uitzendingen ... en je kunt spelers zien zoals Lebron, Galan, Gemma of Alejandra, en vele anderen, die een padel ongelooflijk."

Favorieten en kanshebbers volgens Nerone-expert

"Ik denk dat Lebron / Galan et Triay / Salazar kan starten als favorieten voor nummer 1. Ik snap het Chingotto / Tello et Sainz / Gonzalez als alternatieven om te streven om de beste te zijn. Ook Bela / Sanyo, Lima / Tapia en de Marta's ”.

" Chingotto en Tello zijn al 5 jaar samen en moeten de stap zetten die ze missen. Ze waren van een doorn afgekomen door hun eerste toernooi te winnen. Ze weten dat ze het kunnen en ze kunnen tegen elk paar opkomen. Het is waar dat we dan kijken naar Belasteguin en Sanyo of Lima en Tapia, die zijn ontworpen om te proberen die positie te bereiken, maar ik denk dat Chingotto en Tello hebben een klein voordeel omdat ze al heel lang samen spelen. '

“Op de vrouwentafel denk ik dat dit het jaar is waarin Lucia Sainz moet zijn partner bevestigen, Bea Gonzalez, dat is een ruwe diamant en groeit met grote sprongen. Ik stel me dat ook voor de Martas zullen het ook kwalijk nemen, aangezien ze vorig jaar weer bij elkaar kwamen en niet kregen wat ze verwachtten. Het zal duren reken ook op de tweelingzusjes, die een ongelooflijke competitieve ziel hebben. "

sebastian nerone sportmuseum madrid

Nerone-commentator of Nerone-coach?

“Ik denk niet dat deze twee activiteiten onverenigbaar zijn. Hoewel het waar is dat als ik een paar zou coachen dat aankomt in de laatste rondes van toernooien, ik geen commentaar zou kunnen geven omdat ik er wat bij betrokken zou zijn. Ik kan me niet voorstellen dat Zidane commentaar zou geven op een Granada - Elche en vervolgens een wedstrijd van Real Madrid zou leiden. Ik moet erover nadenken, en ik zal de mogelijkheden onderzoeken als ik met pensioen ga. "

Lorenzo Lecci López

Aan zijn namen kunnen we zijn Spaanse en Italiaanse afkomst raden. Lorenzo is een meertalige gepassioneerd door sport: journalistiek door roeping en evenementen door aanbidding zijn zijn twee benen. De ambitie is om de grootste sportevenementen (Olympische Spelen en WK) te verslaan. Hij is geïnteresseerd in de situatie van padel in Frankrijk, en biedt perspectief voor optimale ontwikkeling.