Dit weekend vonden er drie toernooien plaats op Sète Padel club. Een P1000 mannen, een P500 vrouwen en een P100 Mixed, die plaatsvonden op de 6 terreinen van de club.

Een toernooi-trifecta met meer dan 150 deelnemers in het weekend die gedurende deze 3 dagen geweldige wedstrijden hebben aangeboden.

Sète toernooi trilogie resultaat Padel club

In het hoofdevenement, de P1000 Men, nam de finale het op tegen vier spelers uit de Franse Top 15 en het waren uiteindelijk Jérémy Scatena en François Authier die in drie sets wonnen van Adrien Maigret en Yann Auradou!

De P500 Women werd gewonnen door Phaysaouphanh / Alquier tegen Lambregts / Maignien, terwijl Dumenil Lary / Dugrip de P100 Mixed won tegen Perilhon / Messina.

bron: Facebook-set Padel club :